Rommelmarkt op de Dierenweide

evenementen
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Op zaterdagmiddag 15 september kunt u snuffelen op de rommelmarkt in de Dierenweide in de Stadsweide. De vrijwilligers van de Dierenweide willen met de opbrengst het kleine stalletje op de wei vervangen. U kunt hieraan bijdragen, op drie manieren kunt u de Dierenweide steunen.

.

 De Dierenweide verwacht, net als in de vorige jaren, veel bezoekers en kopers. De aankopen bij de kramen van de Dierenweide dragen direct bij aan de inkomsten van de Dierenweide. Hoe meer u koopt bij de kraam van de Dierenweide, des met meer helpt u.

U kunt een locatie huren waar u uw eigen spullen verkoopt. U zorgt zelf voor de inrichting van de plek en voor de aan- en afvoer van uw materialen. De huur komt ten goede aan de Dierenweide.

 Goede verkoopbare artikelen kunt u van tevoren afleveren bij de Dierenweide, het liefst als de Dierenweide geopend is. Het betreft goederen als kleding, huisraad, speelgoed, elektra en boeken en platen. Wij verkopen geen voedsel of grote meubelen. De openingstijden vindt u op de website www.dierenweideharderwijk.nl. 

Wilt u een locatie huren, kunt u uw goederen niet meer zelf afleveren bij de Dierenweide of heeft u een vraag over de rommelmarkt?

Vanaf 5 september kunt u contact opnemen met Ton Guise ( tel. 0610404309).